Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Aangepaste werking Molenhof

We brengen u hierbij op de hoogte dat in het Molenhof, gelijkvloers, er momenteel 9 cliënten positief getest zijn op het Covid-19-virus, 3 cliënten werden vandaag getest en wachten nog op resultaat.
In het Zwanenhof zijn er geen besmettingen.

Na overleg met onze CRA artsen werd daarom beslist de werking van Molenhof (Camelia en Magnolia) aan te passen, hierbij zoekende naar een balans tussen veiligheid en warme zorg enerzijds en menselijkheid in een omgeving waar verhoogd toezicht nodig is anderzijds.

Voor het Molenhof is van toepassing :
- Bezoek wordt beperkt tot één bezoeker per dag voor een kort bezoek tussen 14u. en 17u. Gezien de aangepaste werking is de ingang tijdelijk t.h.v. Magnolia, de uitgang t.h.v. Camelia. Er zal gevraagd worden om beschermende kledij aan te trekken vóór het binnengaan van de woongroep. Deze kledij is ter plaatse, evenals de nodige instructies en te respecteren maatregelen.
- Cafetariabezoek niet mogelijk.

Deze aangepaste werking geldt vanaf 11 maart 2022 tot (huidig voorzien) 25 maart 2022.

We engageren ons om alle betrokkenen verder te blijven informeren en transparant te communiceren. De meest actuele informatie kan u op de website en Facebook terugvinden.


Vorig bericht: Einde cohorte voor het Molenhof Volgend bericht: Stand van zaken Covid-19 besmettingen
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be