Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Besmetting Covid-19 in CDV ‘t Park

Beste cliënt, familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

We stelden vandaag vast dat enkele cliënten van centrum voor dagverzorging ’t Park besmet zijn met het coronavirus. Op heden testen er drie cliënten positief op Covid-19. Alle cliënten en medewerkers van het centrum voor dagverzorging worden getest en we verwachten spoedig de testresultaten te ontvangen. We beslissen per onmiddellijke ingang om het centrum voor dagverzorging te sluiten om de verdere verspreiding van het coronavirus te verhinderen.

Op maandag 29 maart 2021 worden alle cliënten en medewerkers van het centrum voor dagverzorging een tweede keer getest, zoals de richtlijnen van het Agentschap Zorg en Gezondheid het voorschrijven.

Pas op woensdag 31 maart 2021 kan het centrum voor dagverzorging ’t Park opnieuw openen indien er geen verdere ontwikkelingen zijn.

We begrijpen dat dit bericht u ongerust maakt en we hopen u voldoende te kunnen bijstaan. Als u vragen of bezorgdheden hebt, aarzel niet om te mailen naar infocorona@exalta.be of te bellen naar het algemeen nummer 050 72 71 80.
We houden u op de hoogte bij nieuwe informatie.

Met vriendelijke groet                                                    

Wouter Sonneville 
Algemeen directeur

De brief kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Aanpassing coronamaatregelen Volgend bericht: Assistentiewoning beschikbaar
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be