Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Bezoek op dinsdag 21 juli 2020

Beste familie, contactpersoon, bewindvoerder

Het bezoek kan doorgaan op de nationale feestdag dinsdag 21 juli 2020. Op die dag lukt het echter niet om de Bistro te openen. We hopen op uw begrip en kijken uit naar een volgende cafetariabezoek.
Kamerbezoeken en wandelingen gaan op elke weekdag door van 14 uur tot 17 uur en in het weekend van 14.30 uur tot 16.30 uur. Cafetariabezoek in de Bistro kan enkel op weekdagen doorgaan.

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om u te melden dat we opnieuw wat omzichtiger zullen omgaan met het plaatsen van beeldmateriaal op de sociale media. Tijdens de coronacrisis werden de afspraken versoepeld om het contact met de familie te behouden tijdens het verbod op het bezoek. Vanaf heden zal beeldmateriaal van een individu weer enkel gebruikt worden mits mondelinge en schriftelijke toestemming van de cliënt, de cliënt heeft hierbij de regie. Bij een cliënt die dit niet zelf kan beslissen, wordt enkel beeldmateriaal gebruikt mits schriftelijke toestemming van de bewindvoerder. Beeldmateriaal van groepsactiviteiten zal zoals vroeger wel gebruikt worden.

De foto’s op de website staan nog steeds op een afgesloten webpagina. Voor het opvragen van het wachtwoord, kan u contact opnemen op het algemeen telefoonnummer 050 72 71 80.

Bij vragen of bezorgdheden, kan u mailen naar infocorona@exalta.be.
Hou zeker de website www.wzcmorgenster.be of de Facebookpagina in de gaten voor de nieuwsberichten en afspraken.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief voor de familie kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Een stap terug in de bezoekregeling Volgend bericht: Opening cafetaria voor bezoekers
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be