Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Een stap terug in de bezoekregeling

Beste familie, contactpersoon, vertegenwoordiger

Door het stijgende aantal besmettingen zijn we genoodzaakt een aantal van de bestaande afspraken omtrent bezoeken aan te passen. We doen deze aanpassingen om onze cliënten te beschermen tegen mogelijke besmettingen en volgens nieuwe richtlijnen van Agentschap Zorg en Gezondheid.

We realiseren ons ten volle dat deze beslissing opnieuw een impact heeft op de sociale contacten van onze cliënten.

Concreet betekent dit voor Exalta | Morgenster dat we vanaf maandag 27 juli 2020 bezoeken opnieuw ingepland moeten worden. We verwijzen daarvoor naar de digitale agenda op de website.

Bezoek kan doorgaan op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 11 uur en op maandag tot en met vrijdag van 14 uur tot 16.30 uur.

Voor elke cliënt kan er twee maal per week een bezoekmoment ingepland worden voor 30 minuten. Er kunnen maximaal 2 bezoekers tegelijkertijd op bezoek komen.

Het bezoek zal niet doorgaan op de kamer maar in een daarvoor ingerichte ruimte. De Bistro zal vanaf maandag 27 juli 2020 ook niet meer geopend zijn.

We leven met u mee en hopen er samen met u op dat iedereen binnen de maatschappij zijn verantwoordelijkheid opneemt om het aantal besmettingen terug te dringen.

Bij vragen of bezorgdheden, kan u mailen naar infocorona@exalta.be. Verder kan u de website www.wzcmorgenster.be of de Facebookpagina in de gaten houden voor de nieuwsberichten en afspraken.

Deze informatie werd enkel verstuurd per e-mail naar familieleden waarvan wij een e-maildates ter beschikking hebben. Gelieve deze informatie zelf door te geven aan de rest van uw familie a.u.b. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief voor de familie kan u hier nalezen.


Vorig bericht: De deuren gaan terug open Volgend bericht: Bezoek op dinsdag 21 juli 2020
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be