Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Herfstcampagne boosterprik

De Vlaamse regering heeft beslist om vanaf 12 september 2022 het vaccinatieprogramma op te starten met aangepaste vaccins voor een betere bescherming tegen de omikronvariant.

Het is een goede bescherming tegen ernstige ziekte na een Covid-19 besmetting. We weten dat de bescherming van het vaccin geleidelijk afneemt na een aantal maanden en dat we de bescherming nu beter opnieuw kunnen versterken. Er wordt trouwens een periode met veel Covid-19 besmettingen verwacht. Je kan maar beter veilig het najaar ingaan.

Voor cliënten van het woonzorgcentrum, centrum voor kortverblijf en de groep assistentiewoningen Keizershof plannen we een gezamenlijk vaccinatiemoment op 4 oktober 2022.
Voor cliënten van het centrum voor dagverzorging ’t Park is er geen collectief vaccinatiemoment, deze cliënten worden doorverwezen naar het lokale vaccinatiecentrum.

Cliënten van de groep assistentiewoningen Keizershof ontvangen een persoonlijke uitnodiging van de overheid voor de herfstvaccinatie en kunnen trouwens kiezen om naar het lokale vaccinatiecentrum te gaan in plaats van naar het gezamenlijk vaccinatiemoment in Exalta | Morgenster.


Volgend bericht: Zorginspectie op bezoek
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be