Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Opening cafetaria voor bezoekers

Beste mantelzorger, familielid, contactpersoon

De Vlaamse overheid kondigde eind vorige week verdere versoepelingen aan van de bezoekregelingen in woonzorgcentra.

Zoals steeds de afgelopen maanden hebben we ook nu de richtlijnen goed bestudeerd en geanalyseerd, zodat we kunnen zorgen voor een veilige omgeving voor cliënten en medewerkers.

Goed nieuws! Vanaf maandag 13 juli 2020 hoeft er bij het bezoek op de kamer geen afstand meer gehouden te worden. Knuffelen kan weer!
In functie van veiligheid blijft het dragen van een mondneusmasker evenwel noodzakelijk, zowel op de kamer als in de rest van het woonzorgcentrum.

Vanaf maandag 20 juli 2020 zal de Bistro voor cliënten en bezoekers weer opengaan op drie dagen per week. Concrete afspraken voor de bezoeken in de Bistro communiceren we volgende week.

Voor alle duidelijkheid, de kamerbezoeken en wandelingen kunnen nog steeds voor alle cliënten doorgaan op weekdagen van 14 uur tot 17 uur.
Graag geven we mee dat de trouwe viervoeter, een hond, vanaf maandag 13 juli opnieuw welkom is in het woonzorgcentrum.

De gemeenschappelijke ruimte voor de cliënten van Het Keizershof blijft voorlopig nog even dicht. Ook vragen we om de Bistro nog niet te bezoeken in de namiddag om een kruising met cliënten van het woonzorgcentrum te vermijden. Daarom kunnen maaltijden nog niet geserveerd worden in de Bistro tot eind augustus.

We rekenen erop dat iedereen de afspraken blijft respecteren en goed zorg draagt voor elkaar. Een goede handhygiëne, voldoende afstand en een mondneusmasker horen daar altijd bij.

We hopen met deze nieuwe versoepeling tegemoet te komen aan de wensen van cliënten en familieleden. Bij deze vragen we, moest u dit nog niet hebben gedaan, om de digitale bevraging voor familie in te vullen die in een vorig schrijven werd toegelicht. Uw stem is belangrijk. Jij telt!

Hou zeker de website www.wzcmorgenster.be of de Facebookpagina in de gaten voor de nieuwsberichten en afspraken. Bij vragen of bezorgdheden kan u mailen naar infocorona@exalta.be.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief voor de familie kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Bezoek op dinsdag 21 juli 2020 Volgend bericht: Bevraging naar aanleiding van de coronacrisis
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be