Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Stand van zaken Covid-19 besmettingen

Graag informeren we u over de stand van zaken met betrekking tot Covid-19 in Exalta | Morgenster, in de woongroep Hortensia.

Er zijn 2 cliënten positief, bij 3 cliënten werd vandaag opnieuw een test afgenomen op basis van symptomen. We nemen individueel contact op met de betrokken familie. Alle overige testen zijn negatief.

Voor cliënten positief getest op Covid-19, wordt bezoek beperkt. Deze familie (1ste contactpersoon) zal hiervoor gecontacteerd worden om dit bezoek te plannen zodat de nodige ondersteuning kan geboden worden bij het dragen van het nodige beschermingsmateriaal (schort, FFP2, faceshield, handschoenen).

Op maandag 14 februari worden cliënten van Hortensia terug getest. Medewerkers en overige cliënten worden getest bij optreden van symptomen. 

We blijven uiterste voorzichtigheid en vragen het respecteren van de hygiënische maatregelen: strikte handhygiëne toepassen, afstand houden en steeds op een correcte wijze een chirurgisch mondneusmasker dragen tijdens het bezoek op de kamer (vanaf de leeftijd van 6 jaar).

Bij vragen of bezorgdheden kan u steeds mailen naar infocorona@exalta.be.


Vorig bericht: Aangepaste werking Molenhof Volgend bericht: Thuisbezoek bij familie
WZC Morgenster VZW © 2023
Webdesign thinline.be